Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
"Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"
Δημ. Εν. Αγίου Αθανασίου

   Ονομάζομαι Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος. Γεννήθηκα το 1976 στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης όπου κατοικώ μόνιμα. Τα τελευταία 16 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου με συνέπεια και μεράκι στον τομέα του λογισμικού και του υλισμικού. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικής στο Τεχνολογικό Επαγγελματικό Ίδρυμα Σίνδου. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου και έχοντας αποκτήσει πιστοποιήσεις από φορείς όπως η Google και η Microsoft διεύρυνα τις δραστηριότητες της επιχείρησης παρέχοντας λύσεις σχεδιασμού και φιλοξενίας ιστοσελίδων.
   Ζω όλα αυτά τα χρόνια σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από συνεχιζόμενη εγκατάλειψη. Μια περιοχή με μεγάλη πληθυσμιακή κάλυψη αλλά με διαλυμένους, παραμελημένους ή και ανύπαρκτους δημόσιους χώρους. Σαν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών βιώνω καθημερινά την ανυπαρξία στοιχειωδών χώρων αναψυχής και πρασίνου για τα παιδιά του δημοτικού διαμερίσματος του οποίου ανήκω.
   Παρακολουθώ, καταγράφω και αγανακτώ με την συνεχιζόμενη έλλειψη έργων που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Ανύπαρκτη μέριμνα και κανένα έργο εκμετάλλευσης, συντήρησης ή καθαρισμού του άλσους που βρίσκεται στην περιοχή μας. Καμία μέριμνα και κανένας σχεδιασμός για χώρους άθλησης. Μόνο υποσχέσεις.
   Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ελλιπή αστυνόμευση και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ανάγκασε τους κατοίκους σε συνεχείς περιπολίες, ενισχύοντας την εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.
   Στήριξα τον κύριο Φώτη Κυριακίδη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές χωρίς όμως τελικά να μπω στο ψηφοδέλτιο. Ευχαριστώ τον νέο υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Χαλκηδόνος Μηνά Μηντζαρίδη που μου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά, να προσφέρω και να αναδείξω όλα τα προβλήματα του τόπου.

   Ταυτίζομαι και συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του συνδυασμού "Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος", επιδιώκοντας έναν εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο και μία αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους δημότες χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και ταμπέλες.

   Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές και τους διχασμούς και ας επωμιστούμε ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογεί, απαλλαγμένοι από προσωπικές φιλοδοξίες,  ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε κάθε πρόγραμμα, δράση και κονδύλι που θα αναβαθμίσει τον τόπο μας, θα βελτιώσει την καθημερινότητα και θα μας δώσει την δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, με αισιοδοξία.

Με εκτίμηση
Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου